Konference faciliteter

 

Få de bedste mødefaciliteter med kvalites AV og teknikudstyr som let kan integreres i indretningen, højttalere i alle farver, materialevalg som f.eks. emiteret læder, kulfiber, træfinér, eller helt eget design, kun fantasien sætter grænser, se mere her https://volt-distribution.dk/shop/149-signature-hoejttalere/569-vendome-5-art-serie/

Løsninger fra 1-3 personers Huddle room, Hybrid lokaler, Townhalls til helt store auditorier med 1000 personer med med livestream.

Et godt udgangspunkt for et vellykket møde, kundearrangement eller kick-off er lyden en meget stor del, er der god taleforståelse og en behagelig klangballance med ensartet god lyddækning i hele lokalet både ved hybrid møder, videopræsentationer, samnt ved live musik er det fuldendt. 

Omdrejningspunktet for vores services er ønsket om at skabe helhedsorienterede løsninger, der tager udgangspunkt i vores kunders behov, vi udarbejder lydberegninger og rådgivning i forbindelse med projekteringsfasen i både renoveringsprojekter og nybyggeri.

Kontakt os for et uformelt møde.