Om os

 

Om os
Siden starten har vi tilbudt vores kunder banebrydende teknologi, ekspertise og komplette løsninger indenfor avanceret AV-teknologi. Vores kunder er B2B kunder såsom, AV System integratorer, AV udlejningsfirmaer, samt eventselskaber. Volt Distribution er i konstant udvikling og er i dag envirksomhed med stor kompetence, der udenlukkende leverer produkter af høj kvalitet.

Vores nøglepersoner
Vi ønsker at tilbyde branchen den bedst mulige service. For at det skal lykkes, skal der til medarbejdere med de rette kompetencer, som også er personligt engagerede i deres projekter. vi stræber os på at give den bedst mulige service. Internt har vi en virksomhedskultur, der er præget af gensidig respekt og individuel frihed. Det er vores medarbejdernes engagement, der gør os succesfulde.

Bæredygtig social udvikling
I dagens samfund skal vi alle bidrage til en bæredygtig social udvikling. Spørgsmål om etik, ligestilling og socialt engagement er sammen med langsigtet miljøarbejde en integreret del af vores forretning og derfor leverer vi kun produkter der lever op til alle EU lovgivningskrav og er meget opmærksomme på vores miljømæssige fodaftryk, og vi er fast besluttet på at reducere vores aktiviteters påvirkning af klimaet.